ASSET MANAGEMENT

Adelaer Asset Management is een onafhankelijke vastgoed beheer bedrijf dat tracht langetermijn waarde voor de klant te creëren. We zijn een jong en ambitieus beheer bedrijf met een sterk marktgerichte aanpak op de Nederlandse markt.

icon partnerships

Partnerships vormen de basis van onze samenwerkingen.

icon structure

Nieuwe samenwerkingen met Adelaer Financial Architects garanderen een robuste financiële structuur.

icon reports

Professionele op maat gemaakte rapporten.

icon friendly

Betrouwbare en klantvriendelijk operationeel beheer.

Adelaer Asset Management neemt al deze activiteiten van u over, zowel op strategisch als op operationeel niveau, en houdt uw vastgoed blijvend relevant. Wij spreken de taal van banken en financiers en verzorgen voor u de rapportages naar lening verschaffers. Door een juiste positionering creëren en behouden we waarde voor uw vastgoed.


INVESTMENT SERVICES

Adelaer Investment Services is een onafhankelijk beleggingsplatform die familiebedrijven, professionele investeerders en institutionele partijen adviseert bij het optimaliseren van hun portefeuille op basis van het rendement. Wij bewerkstelligen dit door het optimaliseren en managen van ieder onderdeel van de vastgoedbelegging. Wij adviseren op het gebied van de passende asset allocatie, het managen hiervan en het aanvragen van de meest optimale financiering.

Adelaer Investment Services initieert onderhandse plaatsing voor familiebedrijven en instellingen. Alle onderhandse plaatsingen zijn off market en wij zorgen hiermee voor de beste overeenkomst met de allerbeste condities voor uw vastgoed.

Nederland is een van de meest competitieve economieën in de eurozone. Nederland is het beste niet van origine Engelssprekende land ter wereld, het beste land voor mensen om zich te huisvesten en staan in de top 6 van zowel het meest innovatieve land alsmede het hebben van het grootste BBP in de eurozone. En met de kennis en ervaring die Adelaer Investment Services in Nederland bezit kunnen wij de klant optimaal adviseren en begeleiden.

logo

Financial
Architects

logo

Investment
Management

logo

Asset
Management

logo

Services

CLEMENTINE VAN STAVEREN
MEER WETEN?
NEEM CONTACT OP MET CLEMENTINE