making the deal real

Adelaer capital markets

29cb33fec9d664ab640173f09daa6e28

capital markets

Adelaer Capital Markets is een onafhankelijke asset- en fundmanager. Onze doelstelling is het creëren van rendement en het toevoegen van lange termijn waarde op investeringen voor onze klanten. Wij zijn een jong en ambitieus managementbedrijf dat een sterk afgestemd platform biedt voor de Nederlandse vastgoedmarkt.
 
De adviseurs en specialisten van Adelaer Capital Markets overzien de gehele vastgoedwaardeketen. Daardoor denken en kijken we vooruit en zien en creëren kansen. Met onze financiële achtergrond en ons brede, internationale netwerk van beleggers, banken en ontwikkelaars realiseren we transacties in gebieds- en vastgoedontwikkeling. We zijn de spin in het web.

De vindingrijke financiële dealarchitecten van Adelaer Capital Markets maken kansen en risico’s inzichtelijk en creëren haalbare plannen waar alle betrokken partijen beter van worden. We hebben oog voor uw winstdoel en uw risicoprofilering. In onze sturende en coördinerende rol zorgen we voor rust en vertrouwen.

De vakmensen van Adelaer Capital Markets brengen, met hun gedegen financiële achtergrond, de juiste partijen bij elkaar. Of het nu gaat om zorgvastgoed, logistiek, retail, kantoren of residentieel vastgoed. Adelaer Capital Markets: making the deal real.

Advisory

investments