Capital
Markets

Advisory
Investments

Capital Markets

De adviseurs en specialisten van Adelaer Capital Markets overzien de gehele vastgoedwaardeketen. Met een flinke dosis ambitie, diepe financiële kennis en leunend op een breed en internationaal netwerk bieden we een sterk op de Nederlandse vastgoedmarkt afgestemd platform. Daarmee maken we kansen en risico’s inzichtelijk en creëren haalbare plannen om de juiste partijen bij elkaar te brengen. Dat resulteert in succesvolle transacties in gebieds- en vastgoedontwikkeling.

Off market proposities van en voor Adelaer relaties.

Groot en actief netwerk onder particuliere en institutionele beleggers in binnen en buitenland.

Unieke aanpak met inbreng van meerdere vastgoedexpertises.

Intensieve samenwerking met nationale- en internationale financiers.

Geen conflicterende belangen, alleen uw belang telt.

ADVISORY

Adelaer Capital Markets adviseert beleggers in vastgoed. De complexiteit van de vastgoedsector vereist specialisme en actuele, relevante kennis.

Wij zijn een sterke partner voor nationale- en internationale beleggers die een landelijk opererend platform zoeken om hun vastgoedportefeuille proactief te beheren. Onze focus is het toevoegen van waarde en het maximeren van rendementen voor onze opdrachtgevers door middel van duidelijke vooraf opgestelde strategieën.

Naast het uitbrengen van advies is Adelaer Capital Markets graag betrokken bij het implementeren of uitvoeren ervan. Dat garandeert dat we duurzame, goed doordachte adviezen geven.

INVESTMENTS

Adelaer Capital Markets initieert en structureert beleggingen voor haar opdrachtgevers. Dit doen wij vooral in Nederlands commercieel vastgoed met de hands on-aanpak die de dynamische markt eist.

Per klant zorgt Adelaer voor een complementair en goed afgestemd team. Wij hebben een brede ervaring in de gehele vastgoedwaardeketen waardoor we een compleet pakketdiensten kunnen bieden op het gebied van asset management.

Financial
Architects

CAPITAL
MARKETS

ASSET
MANAGEMENT


Services