advisory

the complexity

of real estate markets

Adelaer capital markets

29cb33fec9d664ab640173f09daa6e28

ADVISORY

Adelaer Capital Markets adviseert beleggers in vastgoed. We doen dat onafhankelijk, met veel kennis en betrokkenheid. Aankoop of verkoop, exit, een portfolio samenstellen en beheren, analyse of second opinion, transactiebegeleiding of een ad hoc advies? De complexiteit van de vastgoedsector vereist specialisme en actuele, relevante kennis.

Wij zijn sterke partners voor (internationale) beleggers en investeerders die een lokaal opererend platform zoeken om hun vastgoed portefeuille pro-actief te beheren. Onze focus is het toevoegen van waarde en het maximeren van de rendementen voor onze opdrachtgevers door middel van duidelijke vooraf opgestelde strategieën.

Wij verzorgen zowel het commerciële, als het financiële management van het onroerend goed. Adelaer Capital Markets neemt daarbij alle zorg uit handen. Met een zeer toegewijd en professioneel team biedt Adelaer Capital markets haar klanten de gewenste transparantie en verslaglegging van de activiteiten. 

Naast het uitbrengen van vele soorten advies is Adelaer Capital Markets graag betrokken bij het implementeren of uitvoeren ervan. Dat garandeert dat we duurzame, goed doordachte adviezen geven waarmee we langer aan onze opdrachtgevers blijven kleven.

Advisory

investments