ADELAER CAPITAL MARKETS BREIDT UIT MET THOMAS VAN ECK EN GIOVANNI GORISSEN

THOMAS VAN ECK

06 September 2021

Begin april 2019 is Adelaer Capital Markets gestart; uitsluitend voor, door en met eigen relaties. Het is een platform dat een wisselwerking tussen klanten realiseer; Kruisbestuiving op het hoogste niveau. Waar verkoop voor de een mogelijkheden schept voor financiering, is het voor een ander de start van een nieuwe fase. Zo brengen wij – volledig onafhankelijk – verschillende partijen bij elkaar. Juist in deze tijd is Capital Markets een must om de cirkel rond te maken.

Als ondersteuning bij deze vraagstukken zijn Thomas van Eck en Giovanni Gorissen gestart bij Adelaer Capital Markets.

Thomas is als stagiair binnengekomen bij Adelaer. Hij komt uit Den Haag en volgt de studie Small Business met een specialisatie in financiële markten. De afgelopen maanden is hij fulltime als stagiair werkzaam geweest bij Adelaer Capital Markets, waar hij medeverantwoordelijk was voor het uitwerken van de teasers en het op orde houden van de Capital Markets dossiers. Thomas is nu gestart als analist.

Giovanni Gorissen heeft bij Adelaer zijn afstudeerstage gevolgd en onderzoek gedaan naar de toekomst binnen de binnenstedelijke retailsector. Afgelopen maand is hij afgestuurd aan de opleiding Vastgoed en Makelaardij aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Naast zijn studie was hij hoofd PR-commissie bij de studievereniging FOREAS en heeft hij werkervaring opgedaan bij Cushman & Wakefield. Per 1 oktober zal Giovanni het team van Capital Markets versterken als analist/junior accountmanager.

Thomas van Eck is te bereiken op:
T. +31(0) 6 23 45 99 17
E. Thomas.van.eck@adelaer.nl
W. https://www.adelaer.nl/team/thomas-van-eck/

Giovanni Gorissen is te bereiken op:
T. + 31 (0) 88 1 300 400
E. giovanni.gorissen@adelaer.nl
W. https://www.adelaer.nl/team/giovanni-gorissen/

THOMAS VAN ECK
MEER WETEN?
NEEM CONTACT OP MET THOMAS