ADELAER TREKT ERVAREN VASTGOEDFINANCIER BART DE JONGE AAN

BART DE JONGE

19 april 2019

Bart de Jonge is per 9 april 2019 toegetreden tot Adelaer Group en zal als partner in Adelaer Financial Architects zich richten op de financiering van commercieel onroerend goed.

De Jonge heeft ruim 25 jaar ervaring in de commerciële vastgoedwereld, met name op het gebied van vastgoedfinanciering. Hij startte zijn carrière bij De Lage Landen Vastgoedlease en was later werkzaam bij Eurohypo, KBC en ING in diverse commerciële- en managementfuncties.

Achtergrond
Sinds 2012 is Bart als zelfstandig financieringsadviseur werkzaam voor de grotere Nederlandse beleggers en ontwikkelaars. De afgelopen jaren werkte hij met succes aan transacties met een financieringswaarde van circa €800 miljoen. De groeiende diversiteit en omvang van financieringsopdrachten, maar ook van capital markets en assetmanagement opdrachten, hebben Bart en Adelaer besloten elkaar te versterken. Met kennis en ervaring op het gebied van financial engineering, aan- en verkoopbegeleiding en hoogwaardig fund-en assetmanagement zijn binnen Adelaer Real Estate inmiddels alle disciplines aanwezig om cliënten volwaardig te kunnen adviseren en ontzorgen tijdens de gehele vastgoedlevenscyclus.

Adelaer Group is een snelgroeiende en gedegen vastgoedadviseur met een team van 15 gedreven professionals, actief binnen een drietal disciplines. Adelaer houdt kantoor in Den Bosch, Amsterdam, Maastricht, Rotterdam en Londen.

BART DE JONGE
MEER WETEN?
NEEM CONTACT OP MET BART