LENING VOOR VERENIGING VAN EIGENAARS

Vanaf 1 januari 2018 moet elke Vereniging van Eigenaars (VvE) een verplichte reservering maken voor groot onderhoud, renovaties of verduurzaming. Echter, zelfs met een zorgvuldige planning van de financiën kan het voorkomen dat een VvE niet voldoende reserves heeft voor haar geplande activiteiten en een lening hierbij de oplossing kan bieden.

ten31

AAls gespecialiseerde partij bieden wij hiervoor de juiste oplossing: de VvE Lening van TEN31 Bank. VvE’s krijgen de mogelijkheid om namens hun leden een lening af te sluiten. Dit is voor elke VvE mogelijk, ook een combinatie van woningen, winkels en kantoren.

Voor de lening wordt geen onderpand, garantie of verpanding gevraagd. Er wordt gekeken naar de financiële gezondheid van de VvE en niet naar de financiële situatie van de individuele leden van de VvE. Daarnaast is er geen verplichting om de VvE- bankrekening over te sluiten.

De lening wordt verstrekt door TEN31, een in München gevestigde bank gespecialiseerd in het beheren van VvE gelden en het verstrekken van leningen aan VvE’s.

TEN31 Bank vindt zijn oorsprong in de Duitse WEG Bank AG, een van de grootste familiebedrijven in vastgoedbeheer. Het dagelijks beheer van vastgoed gaf aanleiding tot het idee van een gespecialiseerde bank: van de woningbranche voor de woningbranche. Inmiddels zijn zij ook actief in Nederland, waar zij optreden als de eerste gespecialiseerde bank voor de VvE.

Download

Download flyer VVE
Download checklist VVE

Digitale CFO

LENING VOOR
VERENIGING VAN
EIGENAARS

Treasury
Management

DAAN REEKERS
MEER WETEN?
NEEM CONTACT OP MET DAAN