JARO BILÍK

SENIOR ADVISOR
'S HERTOGENBOSCH

Jaro Bilík studeerde International Business Administration aan de Universiteit Maastricht en Economie aan Universitá Cattolica in Milaan. Daarna volgde hij nog opleidingen aan TIAS Business School in Tilburg op het vlak van M&A en Family Enterprise Governance.

Via een carrière in o.a. logistiek bij Ewals en Fortisbank belandde hij in het hart van de internationale bankwereld bij Fortis SA/NV in Brussel en was nauw betrokken bij de overname van ABNAMRO. Reeds in 2008 koos hij voor het ondernemerschap als zelfstandig projectontwikkelaar van en investeerder in residentieel, recreatief, studenten en zorgvastgoed in België en Duitsland.

Sinds 2016 is Jaro tevens actief als interim manager en adviseur op het vlak van vastgoedontwikkeling, financiering, M&A, en debt advisory. 3 jaar lang gaf hij bovendien leiding aan een team met rentederivaten specialisten bij ABNAMRO gericht op de herbeoordeling van derivaten door de bank verkocht aan Nederlandse MKB bedrijven.

Een innovatieve 1000-poot met ervaring aan beide kanten van de onderhandelingstafel maakt Jaro als partner van Adelaer een veelzijdig inzetbare kracht.

JARO BILÍK
MEER WETEN?
NEEM CONTACT OP MET JARO