MAURITS VAN BOUWDIJK BASTIAANSE

CEO

ADELAER GROUP

‘S HERTOGENBOSCH

Maurits van Bouwdijk Bastiaanse studeerde af als meester in de rechten aan de Rijksuniversiteit Utrecht. Hij volgde daarna executive opleidingen aan de London Business School, Insead en Nijenrode Business University, en is tevens gecertificeerd als commissaris/toezichthouder.

In zijn 24-jarige loopbaan bij ABN AMRO werd Maurits een expert op het gebied van kredietverlening. Hij werkte binnen Credit Risk Management, Financial Restructuring & Recovery en Corporate Clients & Private Banking. Binnen de HNWI (zeer vermogende particuliere cliënten) bouwde hij een uitgebreid netwerk op.

Maurits staat aan het hoofd van Adelaer. Als teamleider zorgt hij voor de ontwikkeling van ons bedrijf. Hij is hands-on betrokken bij een groot aantal dossiers en staat bekend om zijn verbindende leiderschap, vasthoudendheid en creativiteit bij het vinden van financieringsoplossingen.

Naast zijn activiteiten bij Adelaer is Maurits actief als commissaris en toezichthouder bij verschillende bedrijven en maatschappelijke organisaties.

 

Meer weten?

Neem contact op met Maurits