RICHARD CROMBACH

SENIOR CONSULTANT

FINANCIAL ARCHITECTS

‘S HERTOGENBOSCH

Richard Crombach studeerde aan de HEAO in ‘s-Hertogenbosch ‘ International Marketing/ Commercial Economics’. Richard heeft een postuniversitaire graad CEFA (Certified European Financial Analyst) en heeft verschillende executive programma’s gevolgd, zoals IMD in Lausanne.

Na zijn Militaire Taken begon hij zijn carrière bij de Rabobank in Tilburg en werkte hij ook voor Pictet in Luxemburg en Zwitserland en voor Altis Investment Management op consultancybasis. Daarna had Richard verschillende sleutelrollen bij ING in Nederland, zoals Regional Director Private Banking, Investment Specialist en Charity Manager/ Filantropische diensten voor UHNWI’s bij verschillende Nederlandse vestigingen en het Hoofdkantoor in Amsterdam.

Voordat hij samenwerkte met Adelaer, werkte Richard als Managing Director Private Banking in Zürich, Zwitserland voor ING. Als Regional Market Manager/ Managing Director heeft hij met zijn team (40-50 bankiers) de Benelux en Midden-Oost Europa onder de hoede genomen. Voor Adelaer is Richard de verbindende factor met high network individuals voor het verzorgen van equity bij financieringsvraagstukken.

Meer weten?

Neem contact op met RICHARD