Bedrijfspand eigen gebruik financieren

Bent u op zoek naar financiering voor uw bedrijfspand(en)? Vaak wordt direct de huisbank geraadpleegd maar is dit wel de beste oplossing? Ontdek welke alternatieve manieren er zijn om uw bedrijfspand buiten uw huisbank te financieren.

BEDRIJFSPAND EIGEN GEBRUIK FINANCIEREN

Veel ondernemers beginnen in eerste instantie bij hun huisbank voor een financieringsaanvraag. Hoewel dit begrijpelijk is, is het belangrijk om te overwegen of het verstandig is om een zakelijke vastgoedfinanciering aan te vragen bij uw huisbank.

Op basis van risicoperspectief is het verstandig om uw vastgoed buiten uw huisbank te financieren. Als u ervoor kiest om naar uw huisbank te gaan voor financiering van vastgoed, is het logisch dat dit vermengd wordt met uw bedrijfsactiviteiten, wat kan resulteren in strengere eisen. Bovendien zullen banken in moeilijke tijden zekerheden willen innen. Daarom is het verstandiger om uw risico te spreiden door uw financiering onder te brengen bij andere partijen.

BEDRIJFSPAND EIGEN GEBRUIK VIA ALTERNATIEVE MANIEREN

Wilt u uw bedrijfspand(en) financieren zonder de tussenkomst van uw huisbank? Er zijn alternatieve manieren om een financiering te realiseren. Het ervaren team van Adelaer helpt u hierbij en bemiddelt bij projecten vanaf 2,5 miljoen euro.

Als onafhankelijke debt broker hebben we een zeer groot netwerk en zijn er veel mogelijkheden wanneer het aankomt op alternatief financieren. We zorgen voor financiering buiten de traditionele paden van Nederlandse banken en werken daarbij samen met meer dan 2274 partijen. Denk hierbij aan financieringsproviders zoals pensioenfondsen, investeringsfondsen of internationale banken.

Wilt u weten of uw project in aanmerking komt? Neem vrijblijvend contact op met ons team!

VOORDELEN VAN FINANCIEREN BIJ ADELAER

  1. Jarenlange ervaring
    Ons team heeft jarenlange ervaring op het gebied van zakelijk vastgoed. Door onze expertise in dit vakgebied weten we welke financieringsoplossingen geschikt zijn voor uw project.
  2. Eén aanspreekpunt
    Adelaer dient als uw aanspreekpunt richting meerdere financiers tijdens het financieringsproject. Dit zorgt voor efficiënte, gestroomlijnde communicatie.
  3. Onafhankelijk advies
    Dankzij onze rol als onafhankelijke debt broker, geven wij in ons advies de beste deals voor u als klant zonder daarbij achterliggende belangen van andere partijen te behartigen.

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN

Wilt u weten welke financieringsmogelijkheden we voor uw project kunnen bieden? Neem vrijblijvend contact op met ons team van specialisten. We helpen u graag.