QUALITY DATA MAKES BETTER DEALS

ADELAER FL NEXT

Met onze uitgebreide financiële kennis helpen wij vastgoedinvesteerders bij het nemen van de juiste beslissingen op het juiste moment. Daarvoor bieden wij data, tools en inzicht aan via een zelfontwikkeld dashboard, genaamd FL Next. Hiermee heeft onze opdrachtgever in één oogopslag inzicht in zijn vastgoed en financieringen. Ook is het mogelijk om in te zien hoe de vastgoedportefeuille zich ontwikkelt in verschillende scenario’s. Een uitstekende tool om de relatie tussen de klant (borrower) en de financierder (lender) te onderhouden.

LOAN MANAGEMENT

Na het sluiten van een lening is het belangrijk om uw lening professioneel te onderhouden. Door uw lening te managen, kunt u adequaat inspelen op de veranderende markt en behoefte. Zelfs wanneer de looptijd van de lening het einde nadert. Het laat tegelijk aan uw lender zien dat u uw asset en lening professioneel benadert. Adelaer houdt alles nauwlettend in de gaten en staat ieder moment klaar. Van FL NEXT mag u vervolgens verwachten dat wij het beheer van uw leningen verzorgen. Dit is een data-intensief en complex administratief proces, waar uw onderneming mogelijk niet op is ingericht. Wij verzorgen het volledige leningbeheer; van administratief management en heronderhandeling van voorwaarden/leningen tot bijzonder beheer en uitwinning van zekerheden.

Adelaer loan management system

Met FL Next helpen wij vastgoedinvesteerders bij het nemen van de juiste beslissingen op het juiste moment. Wij bieden data, tools en inzicht aan via een zelfontwikkeld dashboard, genaamd FL Next. Dat geeft onze opdrachtgever in één oogopslag inzicht in zijn vastgoed. Ook is het mogelijk om in te zien hoe de vastgoedportefeuille zich in verschillende scenario’s ontwikkelt. FL NEXT helpt de relatie om zijn vastgoed optimaal te laten performen en de juiste beslissingen te nemen.

 

Met FL NEXT beheren wij uw vastgoed en leningen. Wij verzorgen het volledige leningbeheer; van administratief management en heronderhandeling van voorwaarden/leningen tot bijzonder beheer en uitwinning van zekerheden.

Door het professioneel laten managen van uw lening, bent u in staat om altijd adequaat in te spelen op de veranderende markt en behoefte. Wanneer de looptijd van de lening zijn einde nadert, wanneer de rente niet meer in verhouding staat of wanneer er vastgoed wordt aangekocht dan wel verkocht, wij houden dit nauwlettend voor u in de gaten.

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN?

Wilt u weten welke financieringsmogelijkheden we voor uw project kunnen bieden?
Neem vrijblijvend contact op met ons team om de mogelijkheden te ontdekken.