Financial
Architects

Debt Finance
Equity Partnership

Financial architects

Adelaer Financial Architects is een high-end financierings- en bemiddelingsboutique die opvalt door haar creatieve inbreng bij financieringsoplossingen. Bij het adviseren, bemiddelen en begeleiden van financieringen voor zakelijke klanten denken onze ‘architects’ out of the box en weten zo optimale en eigentijdse deals te sluiten.

Bent u ontwikkelaar, belegger of buitenlandse investeerder, dan ontzorgen wij u bij het zoeken naar Debt of Equity.

Groot internationaal financieel netwerk: 100++ financieel providers commercieel Real Estate.

Equity partners en mezzanine lenders vanuit de hele wereld, kortom een breed spectrum aan financieringsoplossingen.

Volume maakt Adelaer relevant en een gewaardeerde partner voor financiers.

Creatief en deskundig door meerdere vastgoeddisciplines onder 1 dak.

250 jaar vastgoedfinancieringservaring.

Platform voor investeerders en financiers in NL.

Debt Finance

U heeft behoefte aan een solide partner die uw zorgen wegneemt in financieringsvraagstukken. Adelaer Financial Architects werkt samen met Angelsaksische, Duitse, Franse, Zweedse, Zwitserse banken en een Oostenrijkse bank. Daarnaast treden wij op voor institutionele partijen zoals pensioenfondsen, investeringsbanken en investeringsfondsen die ervoor hebben gekozen in Nederland vertegenwoordigd te worden door een solide partij met een indrukwekkend trackrecord.

Adelaer Financial Architects werkt open en transparant. Wij koppelen uw behoeften aan de wensen en ambities van de partijen die wij mogen vertegenwoordigen. Bij wederzijds akkoord gaan wij over tot het opstellen van een opdracht tot dienstverlening.

Junior / mezzanine leningen

Daarnaast bemiddelt Adelaer in zogenaamde mezzanine leningen. Daarmee kunt u een hoge lening krijgen, maar wel tegen een hogere rente. Als ontwikkelaar is het namelijk mogelijk om bijvoorbeeld bestemmingswijzigingen van gronden of panden te financieren. Zelfs ook voor bestaande bouw met nog een korte WALT of een laag energielabel, vergroot een mezzanine lening de financiële haalbaarheid van een project!

Equity

Als debt finance of mezzanine leningen niet voldoende zijn, bemiddelt Adelaer ook in de zogenoemde equity vraagstukken.

Dit doen wij door u te koppelen aan een passende equity- of sparringpartner. Wij treden namens u op en bedienen meerdere structureerders en buitenlandse hedgefondsen om het gezamenlijke succes te vergroten. Zo bent u in staat uw ontwikkelingen zelfs tot 100% te financieren.

Financial
Architects

CAPITAL
MARKETS

ASSET
MANAGEMENT


Services