PRICE IS WHAT YOU PAY.
VALUE IS WHAT YOU GET.

INVESTMENT MANAGEMENT

Investment management is ontstaan uit de behoefte van onze aanbieders en onze klanten. Doordat de specialisten van Adelaer Investment Management de gehele vastgoedwaardeketen overzien, slaagt de transactie tussen klant en aanbieder.

Wij bieden klanten die direct in vastgoed willen investeren een platform. Wij zoeken “off-market deals” in ons eigen klantenbestand en netwerk van onze financials architecten.

Ook bedienen we klanten, zoals projectontwikkelaars, waarvoor een exit een financieringsoplossing is voor een vergroting van (werk)kapitaal.

Wij bieden een sterk team met een flinke dosis ambitie, grote financiële kennis, leunend op een breed en internationaal netwerk. Dat kansen en risico’s duidelijk inzichtelijk maakt en haalbare plannen creëert om de juiste partijen bij elkaar te brengen. Dat resulteert in succesvolle transacties naar tevredenheid van alle partijen.

Adelaer INVESTMENT MANAGEMENT als uw partner

Off-market proposities van en voor Adelaer relaties.

Groot en actief netwerk van private en institutionele investeerders in binnen- en buitenland.

Intensieve samenwerking met nationale en internationale financiers.

Unieke aanpak met input van meerdere vastgoed experts.

Geen belangenverstrengeling, alleen uw belang telt.

ADVISORY

Adelaer Investment Management begeleidt beleggers in vastgoed in alle fases, van advies tot implementatie en uitvoering. De complexiteit van de vastgoedsector vereist specialisme en actuele, relevante kennis. Hiervoor bent u bij Adelaer aan het juiste adres. Wij zijn een sterke partner voor nationale- en internationale beleggers die een landelijk opererend platform zoeken om hun vastgoedportefeuille proactief te beheren. Onze focus is het toevoegen van waarde en het maximeren van rendementen voor onze opdrachtgevers door middel van duidelijke vooraf opgestelde strategieën.

INVESTMENTS

Adelaer Investment Management initieert en structureert beleggingen voor haar opdrachtgevers. Dit doen wij vooral in Nederlands commercieel vastgoed met de hands-on aanpak die de dynamische markt eist. Per klant zorgt Adelaer voor een complementair en goed afgestemd team. Wij hebben een brede ervaring in de gehele vastgoedwaardeketen waardoor we een complete pakketdienst kunnen bieden op het gebied van investment management.

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN?

Wilt u weten welke financieringsmogelijkheden we voor uw project kunnen bieden?
Neem vrijblijvend contact op met ons team.