Uw commercieel vastgoed herfinancieren

Bent u eigenaar van commercieel vastgoed en overweegt u uw vastgoedportefeuilles te optimaliseren? Commercieel vastgoed herfinancieren is een strategische zet als u op zoek bent naar flexibiliteit, verbeterde cashflow of nieuwe investeringsmogelijkheden.

Bij Adelaer begrijpen we dat elk bedrijfspand uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte herfinancieringsoplossingen, waarbij we buiten de traditionele paden treden om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

WAAROM KIEZEN VOOR VASTGOEDHERFINANCIERING?

Wilt u een nieuwe lening afsluiten voor uw zakelijk panden? Het herfinancieren van vastgoed kan diverse voordelen bieden, waaronder:

  • Verbeterde financiële flexibiliteit

Herfinanciering biedt u de mogelijkheid om uw bestaande lening te herzien en mogelijk gunstigere voorwaarden te verkrijgen. Dit kan leiden tot lagere maandelijkse aflossingen en verbeterde financiële flexibiliteit voor uw bedrijf.

  • Lagere rentevoeten

Ons deskundige team houdt voortdurend de ontwikkelingen in het financiële landschap in de gaten. We zien dat het in 2024 ongeveer 1 tot 1,5 procent goedkoper is om de rente voor 5 of 10 jaar vast te zetten dan variabel gefinancierd te zijn.

Hoewel variabele financiering flexibiliteit biedt, tonen recente trends aan dat de opslagen die financiers berekenen aanzienlijk dalen. Dit kan resulteren in lagere rentetarieven, wat uw bedrijf meer financiële ruimte kan geven in de exploitatie en de oversluitkosten verwaarloost.

  • Optimalisatie van kapitaal

Door uw vastgoed te herfinancieren, kunt u waardevol kapitaal vrijmaken dat u kunt herinvesteren in uw bedrijf of andere vastgoedprojecten. Dit helpt uw bedrijf te laten groeien en uw vastgoedportefeuilles te diversifiëren.

BEDRIJFSPANDEN HERFINANCIEREN MET ADELAER ALS ADVISEUR

Bij Adelaer profiteert u van onze uitgebreide kennis van financiële markten en ons internationale netwerk van financiële partners om de beste herfinanciering te bewerkstelligen.

In onze praktijk wordt maar liefst 80 procent van de herfinancieringsaanvragen op alternatieve wijze of met buitenlandse financiële instellingen gefinancierd. Dit doen we omdat de traditionele Nederlandse grootbanken vaak beperkte financieringsmogelijkheden bieden en niet altijd voldoende flexibiliteit hebben om aan de behoeften van onze cliënten te voldoen. Bovendien zien we dat het met buitenlandse financiers eenvoudiger is om eventuele overwaarde vrij te maken.

ONZE WERKWIJZE

Het herfinancieren van uw bedrijfspanden met Adelaer is een gestructureerd proces dat begint met een grondige evaluatie van uw huidige financiële situatie en uw doelstellingen. Onze experts identificeren samen met u de beste herfinancieringsmogelijkheden en stellen een plan op dat aan uw behoeften voldoet.

  1. Evaluatie: We beginnen met het beoordelen van uw huidige lening en financiële situatie om de beste herfinancieringsstrategie bepalen.
  2. Financiële structurering: Ons team helpt u bij het structureren van uw herfinanciering om te zorgen voor optimale voorwaarden en kostenbesparingen.
  3. Leningaanvraag: We begeleiden u bij het indienen van een lening aanvraag bij onze financiële partners en onderhandelen namens u voor de beste voorwaarden.
  4. Afsluiting: Zodra uw herfinanciering is goedgekeurd, begeleiden we u door het afsluitproces en zorgen we voor een soepele overgang.

ONTDEK UW HERFINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN

Overweegt u uw bedrijfspanden te herfinancieren? We staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het herfinancieringsproces. Neem vrijblijvend contact op.