INVESTMENT MANAGEMENT

De adviseurs en specialisten van Adelaer Investment Management overzien de gehele vastgoedwaardeketen. Met een flinke dosis ambitie, diepe financiële kennis en leunend op een breed en internationaal netwerk bieden we een sterk op de Nederlandse vastgoedmarkt afgestemd platform. Daarmee maken we kansen en risico’s inzichtelijk en creëren haalbare plannen om de juiste partijen bij elkaar te brengen. Dat resulteert in succesvolle transacties in gebieds- en vastgoedontwikkeling.

icon relations

Off market proposities van en voor Adelaer relaties.

icon network

Groot en actief netwerk van private en institutionele investeerders in binnen- en buitenland.

icon expertise

Unieke aanpak met input van meerdere vastgoed experts.

icon cooperation

Intensieve samenwerking met nationale en internationale financiers.

icon interest

Geen belangenverstengeling, alleen uw belang telt.

ADVISORY

Adelaer Investment Management adviseert beleggers in vastgoed. De complexiteit van de vastgoedsector vereist specialisme en actuele, relevante kennis.

Wij zijn een sterke partner voor nationale- en internationale beleggers die een landelijk opererend platform zoeken om hun vastgoedportefeuille proactief te beheren. Onze focus is het toevoegen van waarde en het maximeren van rendementen voor onze opdrachtgevers door middel van duidelijke vooraf opgestelde strategie├źn.

Naast het uitbrengen van advies is Adelaer Investments Management graag betrokken bij het implementeren of uitvoeren ervan. Dat garandeert dat we duurzame, goed doordachte adviezen geven.


INVESTMENTS

Adelaer Investments Management initieert en structureert beleggingen voor haar opdrachtgevers. Dit doen wij vooral in Nederlands commercieel vastgoed met de hands on-aanpak die de dynamische markt eist.

Per klant zorgt Adelaer voor een complementair en goed afgestemd team. Wij hebben een brede ervaring in de gehele vastgoedwaardeketen waardoor we een compleet pakketdiensten kunnen bieden op het gebied van asset management.

logo

Financial
Architects

logo

Investment
Management

logo

Asset
Management

logo

Services

CLEMENTINE VAN STAVEREN
MEER WETEN?
NEEM CONTACT OP MET CLEMENTINE