FINANCIAL ARCHITECTS

Adelaer Financial Architects is een high-end financierings- en bemiddelingsboutique die opvalt door haar creatieve inbreng bij financieringsoplossingen. Bij het adviseren, bemiddelen en begeleiden van financieringen voor zakelijke klanten denken onze ‘architects’ out of the box en weten zo optimale en eigentijdse deals te sluiten.

icon network

Groot internationale financieel netwerk: 100 ++ financial providers commercial Real Estate.

icon world

Equity partners en mezzanine kredietverstrekkers van over de hele wereld: een wijd spectrum van financieringsoplossingen.

icon volume

Het volume maakt Adelaer relevant and een gewaardeerde partner van kredietverstrekkers.

icon disciplines

Creatief en expertise, via meerder vastgoeddisciplines, onder één dak.

icon experience

250 jaar aan vastgoed financierings ervaring.

icon netherlands

Platform voor inversteerders en kredietverstrekkers in Nederland.

DEBT FINANCE

De wereld van financiers is sterk veranderd. Waar het vroeger normaal was om je accountmanager te bellen om te vragen om een professionele vastgoed hypotheek, word je nu geconfronteerd met deleverage problemen en aflsuit problemen gebaseerd op jaarlijkse statistieken, huurcontracten en andere relevante zaken voor de bank. Adelaer Financial Architects werkt samen met Angelsaksische, Duitse, Franse, Zweedse, Zwitserse banken en een Oostenrijkse bank. Daarnaast treden wij op voor institutionele partijen zoals pensioenfondsen, investeringsbanken en investeringsfondsen die ervoor hebben gekozen in Nederland vertegenwoordigd te worden door een solide partij met een indrukwekkend trackrecord.

Adelaer Financial Architects werkt open en transparant. Wij koppelen uw behoeften aan de wensen en ambities van de partijen die wij mogen vertegenwoordigen. Bij wederzijds akkoord gaan wij over tot het opstellen van een opdracht tot dienstverlening.

JUNIOR / MEZZANINE LOANS

Daarnaast bemiddelt Adelaer in zogenaamde mezzanine leningen. Daarmee kunt u een hoge lening krijgen, maar wel tegen een hogere rente. Als ontwikkelaar is het namelijk mogelijk om bijvoorbeeld bestemmingswijzigingen van gronden of panden te financieren. Zelfs ook voor bestaande bouw met nog een korte WALT of een laag energielabel, vergroot een mezzanine lening de financiële haalbaarheid van een project!

EQUITY

Als debt finance of mezzanine leningen niet voldoende zijn, bemiddelt Adelaer ook in de zogenoemde equity vraagstukken.

Dit doen wij door u te koppelen aan een passende equity- of sparringpartner. Wij treden namens u op en bedienen meerdere structureerders en buitenlandse hedgefondsen om het gezamenlijke succes te vergroten. Zo bent u in staat uw ontwikkelingen zelfs tot 100% te financieren.

logo

Financial
Architects

logo

Investment
Management

logo

Asset
Management

logo

Services

DAAN REEKERS
MEER WETEN?
NEEM CONTACT OP MET DAAN