FINANCIAL ARCHITECTS

Adelaer Financial Architects is een high-end financierings- en bemiddelingsboutique die opvalt door haar creatieve inbreng bij financieringsoplossingen. Bij het adviseren, bemiddelen en begeleiden van financieringen voor zakelijke klanten denken onze ‘architects’ out of the box en weten zo optimale en eigentijdse deals te sluiten.

Bent u ontwikkelaar, belegger of buitenlandse investeerder, dan ontzorgen wij u bij het zoeken naar Debt of Equity.

icon network

Groot internationaal financieel netwerk: 100++ financieel providers commercieel Real Estate.

icon world

Equity partners en mezzanine lenders vanuit de hele wereld, kortom een breed spectrum aan financieringsoplossingen.

icon volume

Volume maakt Adelaer relevant en een gewaardeerde partner voor financiers.

icon disciplines

Creatief en deskundig door meerdere vastgoeddisciplines onder 1 dak.

icon experience

250 jaar vastgoedfinancieringservaring.

icon netherlands

Platform voor investeerders en financiers in NL.

DEBT FINANCE

U heeft behoefte aan een solide partner die uw zorgen wegneemt in financieringsvraagstukken. Adelaer Financial Architects werkt samen met Angelsaksische, Duitse, Franse, Zweedse, Zwitserse banken en een Oostenrijkse bank. Daarnaast treden wij op voor institutionele partijen zoals pensioenfondsen, investeringsbanken en investeringsfondsen die ervoor hebben gekozen in Nederland vertegenwoordigd te worden door een solide partij met een indrukwekkend trackrecord.

Adelaer Financial Architects werkt open en transparant. Wij koppelen uw behoeften aan de wensen en ambities van de partijen die wij mogen vertegenwoordigen. Bij wederzijds akkoord gaan wij over tot het opstellen van een opdracht tot dienstverlening.

JUNIOR / MEZZANINE LENINGEN

Daarnaast bemiddelt Adelaer in zogenaamde mezzanine leningen. Daarmee kunt u een hoge lening krijgen, maar wel tegen een hogere rente. Als ontwikkelaar is het namelijk mogelijk om bijvoorbeeld bestemmingswijzigingen van gronden of panden te financieren. Zelfs ook voor bestaande bouw met nog een korte WALT of een laag energielabel, vergroot een mezzanine lening de financiële haalbaarheid van een project!

EQUITY

Als debt finance of mezzanine leningen niet voldoende zijn, bemiddelt Adelaer ook in de zogenoemde equity vraagstukken.

Dit doen wij door u te koppelen aan een passende equity- of sparringpartner. Wij treden namens u op en bedienen meerdere structureerders en buitenlandse hedgefondsen om het gezamenlijke succes te vergroten. Zo bent u in staat uw ontwikkelingen zelfs tot 100% te financieren.

logo

Financial
Architects

logo

Capital
Markets

logo

Asset
Management

logo

Services

DAAN REEKERS
MEER WETEN?
NEEM CONTACT OP MET DAAN