ADELAER SPREIDT HAAR VLEUGELS EN VESTIGT ADELAER GMBH IN DÜSSELDORF

DAAN REEKERS

25 januari 2021

Adelaer Group opent wederom een internationaal kantoor, deze keer in Duitsland. Met eerder geopende locaties in Londen en Knokke komt Adelaer met een derde internationale vestiging in Düsseldorf. In Nederland heeft Adelaer kantoren in ’s-Hertogenbosch, Amsterdam en Maastricht.. 

Adelaer richt ook een Duitse entiteit op, Adelaer GMHB. De vennootschap is afgelopen woensdag opgericht. Adelaer GMBH is gevestigd aan het statige Königsallee te Düsseldorf. 

Daan Reekers (CCO Adelaer Group): “Deze uitbreiding in ons internationale kantorennet geeft Adelaer de mogelijkheid om veel beter “aangelijnd” te zijn bij haar lokale partners. Daarnaast verkrijgt Adelaer sneller en gemakkelijker toegang tot de buitenlandse (kapitaal-)markten, wat perfect aansluit bij onze (internationale) groeidoelstellingen en ambities! Buiten dat het een extra mogelijkheid geeft voor verbreding van ons netwerk van geldverstrekkers, wordt het ook een fysiek, commercieel kantoor met een eigen binnendienst en Duitse adviseurs. Zowel voor het direct bedienen van de markt als het aantrekken van kapitaal voor CRE Loans,  mezzanine en equity is onze Duitse vestiging een mooie, langverwachte uitbreiding.”

DAAN REEKERS
MEER WETEN?
NEEM CONTACT OP MET DAAN