BART JOOSTEN VERSTERKT TEAM ADELAER ALS PARTNER ASSET MANAGEMENT

DAAN REEKERS

01 maart 2019

Bart Joosten is per 1 maart 2019 toegetreden tot de Adelaer Real Estate organisatie en zal als partner in Adelaer Asset Management verantwoordelijk worden voor het verder gestalte geven en uitbouwen van dienstverlening op het gebied van asset-en fundmanagement.

Adelaer Real Estate is een snel groeiende debt broker en een gedegen specialist in het financieren van commercieel vastgoed. Aan (internationale) klanten worden tailormade financieringsconstructies geleverd, zoals projectfinancieringen, hypothecaire kredieten, vastgoedleasing, structured finance en equity partnerships. Daarnaast worden binnen Adelaer Capital Markets klanten hoogwaardig geadviseerd bij de dispositie en/of verwerving van vastgoed(portefeuilles). Adelaer Asset Management verzorgt voor vastgoedeigenaren het strategisch, tactisch en operationeel beheer van hun portefeuille, adviseert omtrent portefeuillestrategie en/of fondsvorming en onderhoudt desgewenst de contacten met en verslaglegging richting financiers(s). Dit alles, met een hoge mate van professionaliteit, zeer korte lijnen en gevoel voor verhoudingen. Het creëren van een één op één vertrouwensrelatie met opdrachtgever(s) staat hierbij centraal. Adelaer Asset Management houdt kantoor in Den Bosch en in Rotterdam. 

Bart Joosten heeft meer dan 20 ervaring in de commerciële vastgoedwereld, met name op het gebied van investments en fund-en assetmanagement. Hij startte zijn carrière bij Kantoren Fonds Nederland (KFN) en was later binnen FGH Bank mede verantwoordelijk voor (het opzetten van) FGH Real Estate Asset Management. Daarna was hij een van de founding partners van Profound Asset Management. Bij de laatste organisaties werden, naast het structureren van vastgoedfondsen, nationale en internationale klanten geserviced op het gebied van fund-en assetmanagement. Met het leveren van hoogwaardig fund-en assetmanagement zijn binnen Adelaer Real Estate inmiddels alle disciplines aanwezig om klanten te kunnen adviseren en bedienen over de gehele vastgoedcyclus en het team van Adelaer heeft de nadrukkelijke ambitie om hierin een toonaangevende speler te zijn en te blijven.

DAAN REEKERS
MEER WETEN?
NEEM CONTACT OP MET DAAN