RON SLIKKERVEER

SENIOR ADVISOR

FINANCIAL ARCHITECTS

‘S HERTOGENBOSCH

Na het afronden van zijn studie Bouwkunde- Bouweconomie aan de HTS (1991) begon Ron Slikkerveer bij DTZ Zadelhoff, waar hij de kneepjes van het commerciële vastgoedvak leerde. In 1997 behaalde hij zijn masterdiploma aan de Amsterdam School of Real Estate.

Ron heeft ruim 31 jaar ervaring in de vastgoedsector. Als senior en directielid werkte hij bij diverse gerenommeerde bedrijven in de branche. Hij is onder meer gespecialiseerd in advisering, bemiddeling, financieringen, investeringen, asset management en projectontwikkeling.

Ron heeft een goed gevoel voor wat wel en niet haalbaar is in de markt en onderscheidt zich door een sterke focus op het afronden van transacties.

Als bekwaam analytisch en commercieel denker adviseert en assisteert Ron bij de structurering en succesvolle invulling van financieringsvraagstukken op het gebied van ontwikkeling, bouw, acquisities en beleggingsvastgoed in nagenoeg alle asset klassen.

De focus ligt op grotere transacties waarbij de kennis van en ervaring met het internationale financieringsnetwerk optimaal kan worden benut.

Meer weten?

Neem contact op met Ron