DENNIS VAN DER DONK

COO

ADELAER GROUP

‘S HERTOGENBOSCH

Dennis heeft ruim 27 jaar ervaring in de financiële dienstverlening. In 1995 gestart in het bankwezen als financieel adviseur en in 2004 de overstap naar het zelfstandig ondernemerschap als mede-eigenaar van een voor dat moment vooruitstrevende financieringsboutique in de particuliere advisering. Na verkoop van deze onderneming in 2013 is Dennis de particulier en de ondernemer in privé blijven adviseren voor financiële vraagstukken en is dit gaan combineren met interim-opdrachten. In de jaren die volgden werkte hij voor een breed spectrum van opdrachtgevers; accountants, verzekeraars en banken. Met opdrachten in diverse gebieden, variërend van pensioen- of financieel adviseur naar CDD/KYC-analist, bijzonder beheer en accepteren en beoordelen van complexe woonhuisfinancieringen in het intermediaire kanaal.

In 2001 behaalde hij de leergang financiële planning en de CFP-certificering (voorheen FFP-certificering), om in 2003 ook zijn Master of Arts in financial planning af te ronden aan de TIAS Business University in Tilburg.

Binnen Adelaer zet Dennis zijn kennis en ervaring in om de interne organisatie van de verschillende onderdelen bij Adelaer verder te professionaliseren en optimaal te laten samenwerken. Voor de verdere uitbouw en uitrol van het loan management systeem en tot slot ook de adviseurs in staat te stellen om hun klanten optimaal te adviseren en ontzorgen in het financieringstraject.

 

Meer weten?

Neem contact op met Dennis